Sada na lepení pneumatik k nákupu ZDARMA! Objednejte jakýkoli olej + olejový a vzduchový filtr a obdržíte sadu jako dárek :-)

Kawasaki = 4 ROKY ZÁRUKA!

Kawasaki = 4 ROKY ZÁRUKA!

4 letá záruka a 4 letá záruka mobility ke každé nové Kawasaki zdarma!

Všichni zákazníci, kteří si nyní zakoupí nový motocykl Kawasaki v České republice mají od nynějška hned několik nezanedbatelných výhod!

ZDARMA OBDRŽÍ 4 LETOU ZÁRUKU A SILNIČNÍ ASISTENCI KE KAŽDÉMU NOVÉMU MOTOCYKLU KAWASAKI!

Kawasaki zavádí čtyřletou záruku bez omezení počtu ujetých kilometrů. Tato služba je zavedena zcela zdarma pro všechny zákazníky v České republice a to od 1.2.2024. Tato prodloužená záruka se tedy vztahuje i zpětně na nové motocykly, již letos prodané autorizovanými dealery. Kawasaki vybavuje touto zárukou s okamžitou platností každý nově prodaný motocykl v České republice, který je určen pro silniční provoz.

Čtyřletá záruka se skládá ze zákonné dvouleté tovární záruky a dvouleté prodloužené záruky poskytované Kawasaki Česká republika. Tato prodloužená záruka tedy odpovídá službám, které dříve zahrnovala záruka K-Care Warranty Plus. K-Care Warranty Plus byla služba, která byla zpoplatněna a nyní je též zcela zdarma. Tuto přidanou hodnotu od nynějška získá každý nový motocykl chválený pro silniční provoz při registraci a provozování v České republice. Kawasaki také prodlužuje Road Assistance (pomoc při poruchách na cestách) ze 2 na 4 roky! 4 letá záruka bez omezení počtu ujetých kilometrů a Road Asisstance se vztahuje na všechny motocykly schválené pro provoz na pozemních komunikacích.

Aby byla zachována záruka a nárok na silniční asistenci, musí být servisní práce a servisní prohlídky provedeny a zdokumentovány v předepsaných servisních intervalech autorizovaným prodejcem Kawasaki. Tato nová služba platí i pro komerční uživatele motocyklů, jako jsou například půjčovny. Motocykly používané pro závodní účely jsou však – stejně jako dříve – vyloučeny jak z tovární záruky, tak z prodloužené záruky.

Patricia Auer, marketingová koordinátorka Kawasaki, to shrnuje: „Díky této rozšířené bezplatné službě od Kawasaki Česká republika a našich partnerů Kawasaki, mohou naši zákazníci jezdit bez starostí po velmi dlouhou dobu a užívat si svou Kawasaki naplno.“

Mít Kawasaki znamená mít inovativní technologii, jedinečný design a bezpečný provoz po mnoho let! Se 4 letou zárukou a doprovodnou 4 letou asistencí při poruchách Kawasaki opět podtrhuje svou vysokou kvalitu, spolehlivost motorů a inovace i v nových modelech HEV a EV.

4 letá záruka s okamžitou platností: Od 1. února 2024 bude Kawasaki poskytovat na každý nový motocykl podléhající registraci do silničního provozu čtyřletou záruku bez omezení počtu najetých kilometrů. Tento benefit bude zaveden zcela zdarma pro všechny zákazníky v České republice. Doporučené maloobchodní ceny zůstávají nedotčeny. Čtyřletá záruka se skládá z dvouleté tovární záruky a dvouleté prodloužené záruky od Kawasaki Česká republika. Prodloužení záruky tak odpovídá dřívější službě K-Care Garantie Plus. K-Care Garantie Plus byla služba poskytovaná společností Kawasaki za příplatek, kterou nyní bude hradit Kawasaki Česká republika a její partneři. Od nynějška každý nový motocykl od Z125 po Ninja H2 SX SE automaticky získá tuto doplňkovou službu při registraci v České republice - bez omezení počtu najetých kilometrů. Motocykl musí být prodán společností Kawasaki prostřednictvím jejich autorizovaných prodejců. Pro zachování nároku na tuto prodlouženou záruku musí pravidelnou údržbu a servisní práce provádět pouze autorizovaní prodejci a servisy Kawasaki.

Kawasaki Road Assistance K nákupu nového motocyklu Kawasaki (od 1. února 2024) který je určen k provozu na pozemních komunikacích je nyní i bezplatná záruka mobility na 4 roky. Pokud se Váš motocykl Kawasaki během těchto 4 let neočekávaně porouchá, Kawasaki Road Assistance je k dispozici 24 hodin denně. Kawasaki Road Assistance začíná registrací záruky a trvá 48 měsíců ode dne předání nového motocyklu. Kawasaki Road Assistance nabízí pomoc v následujících případech:

  • Neočekávaná mechanická, technická, nebo elektronická porucha motocyklu,
  • Vybitá baterie,
  • Defekt pneumatiky (silniční asistence),
  • Nedostatek paliva nebo nesprávné doplňování paliva,
  • Dopravní nehoda,
  • Škody způsobené pokusem o krádež, vandalismem nebo problémy se zámky či klíči.

Pokud není oprava na místě možná, Váš motocykl Kawasaki bude odtažen k nejbližšímu autorizovanému dealerovi Kawasaki. Kawasaki Road Assistance proplatí pouze náklady na silniční asistenci. Náklady na opravu a náhradní díly, které musí být vyměněny, Kawasaki Road Assistance nehradí.

 

Provozování motocyklů Kawasaki bez starostí nebylo nikdy jednodušší, než je tomu nyní!

Kompletní nabídka nových motocyklů Kawasaki zde.



Témata:  

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!


Napsat komentář



0 produktů k porovnání PorovnáváníZobrazit porovnávání