Sada na lepení pneumatik k nákupu ZDARMA! Objednejte jakýkoli olej + olejový a vzduchový filtr a obdržíte sadu jako dárek :-)

Rekonstrukce prodejny Český Těšín

Rekonstrukce prodejny Český Těšín

Naše firma byla založena v roce 2002 a do konce roku 2013 jsme sídlili v centru města Český Těšín. Koncem tohoto roku 2013 jsme koupili budovu bývalé restaurace a kulturního domu, která byla postaven před 2.sv. válkou na kraji města. Za uplynulých 100 let budova měnila majitele a různé účely, jako např. Restaurace, Taneční sál, Sokolovna, Kulturní středisko, Společenský sál, atd. V posledních 20-ti letech byla v budově provozována soukromá klempířská dílna, která dala budově za své. Znamenalo to pro nás spousta práce, financí a starostí s novým sídlem, prodejnou , servisním zázemím a vším co je potřeba k našemu provozu a příjemnému prostředí pro Vás, pro naše zákazníky. Níže v galerii si můžete prohlédnout celou rekonstrukci.

Galerie obrázků



Témata:  

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!


Komentáře

21. 06. 2020 13:09 Milan Mravec

Držím Vám palce,udělali jste kus poctivé práce,rád se k Vám zajedu někdy z Lipnika nad Bečvou podívat.Hezký fotky z rekonstrukce,alespoň si zakaznik uvědomí co to dá práce než to má konečnou podobu.S pozdravem Milan
Odpovědět


Napsat komentář



0 produktů k porovnání PorovnáváníZobrazit porovnávání