Sada na lepení pneumatik k nákupu ZDARMA! Objednejte jakýkoli olej + olejový a vzduchový filtr a obdržíte sadu jako dárek :-)

Náš kód: P209993

MEGUIARS TWO STEP HEADLIGHT RESTORATION KIT - DVOUKROKOVÁ SADA NA OŽIVENÍ SVĚTEL

Výhodná sada Meguiars

Více informací
999 Kč Včetně DPH
826 Kč Bez DPH
3 - 5 dní , u vás do 02. 05.
+ -
(ks)

Porovnat

Zařazeno v kategoriích:     Meguiars Výhodné Sady

Popis a parametry

Evoluce v renovaci světlometů a ostatních povrchů z čirého plastu je tu! Společnost Meguiar's vyvinula zcela novou metodu renovace světlometů, která nemá obdoby! Se sadou Meguiar's Two Step Headlight Restoration Kit dosáhnete naprosto fantastických výsledků během pouhých několika minut! V druhém kroku svoje světlomety navíc ochráníte na celý jeden rok před další povrchovou degradací!

Speciální dvoukroková sada obnoví velmi rychle, šetrně a 100% efektivně průzračnost a perfektní vzhled světlometů nebo povrchů z polykarbonátu či plexiskla, které jsou poškrábané, zoxidované nebo zažloutlé.

Sada Meguiar's Two Step Headlight Restoration Kit obsahuje dva přípravky, které pomohou navrátit průzračnost Vašim světlometům či kterémukoli jinému povrchu z čirého plastu, polykarbonátu nebo plexiskla, a zároveň jej ochrání až na jeden rok!

K použití této sady nepotřebujete žádný přístroj, vše zvládnete hladce i ručně! Pokud si však chcete práci ještě více ulehčit a zpříjemnit, a máte-li náš lešticí nástavec na vrtačku G3500 Meguiar's DA Power System, můžete na něj uchytit matovací kotoučky a renovaci provést snadno také strojně. Záleží pouze na Vás!

Renovace světlometů nikdy nebyla snadnější a rychlejší! Celý proces Vám zabere pouze několik minut.

Náš kód: P209993
0 produktů k porovnání PorovnáváníZobrazit porovnávání